Trappevask

Trappevask er en af vores kernekompetencer. Vi har dygtige medarbejdere, der arbejder systematisk og passioneret, så der opnås et pænt og tilfredsstillende resultat.

Jysk Service Group står stærkt i rengøringsbranchen, da vi har uddannede sanitører og folk med mange års erfaring indenfor servicefaget. Vi ved, at trapper ikke er indrettet ens. 

Vi har udstyret og ekspertisen til at udføre alle former for trappevask. Sanitørerne har ekstraudstyr ved hånden i tilfælde af, at situationen kræver det. Fleksibilitet er en af vores primære værdier, og derfor er alle vores tilbud skræddersyet til kunden. Inden trappen vaskes, bliver den støvsuget grundigt, da det giver det bedste resultat. Nogle vælger at foretage en hurtig fejning inden selve vasken, men sådan gør vi ikke tingene, da det ikke giver et ligeså godt resultat. 

Da vi er en grøn rengøringsvirksomhed, så bestræber vi os på at udføre vores services med så mange grønne rengøringsmidler som muligt.

Vælg Jysk Service Group til at udføre din trappevask, hvis trappen skal blive ordentlig ren. Vores dygtige medarbejdere efterlader ingen områder urengjorte. Vi tilbyder trappevask til boligforeninger, virksomheder, institutioner og private.

Ring for uforpligtende tilbud på telefon: 70 22 48 18​​

Mangler du nogen til at vaske trapperne i ejendommen?

​Så lad os hjælpe! Beskriv kort hvad det drejer sig om (privat, offentlig eller erhverv) Så vender vi tilbage med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

den bedste service får du hos os

Afdeling Aarhus

Telefon: 70 22 48 18

Stadion Allé 31, 8000 Aarhus

Afdeling Viborg

Telefon: 29 40 40 46

Mariendalsvej 7, 8800 Viborg