Rengøring​

Vi leverer professionel rengøring til virksomheder, koncerner, kæder, offentlige kontorer, skoler og institutioner – daglig rengøring, specialrengøring , privatrengøring , og hovedrengøring.

Du kan supplere vores rengøringsservice med f.eks. vinduespolering, rensning af IT-udstyr, tæpperens, antistatbehandling, samt levering af håndpleje- og hygiejneartikler. Og samarbejdsaftalen kan udbygges med en frugtordning som tilbydes individuelt efter firmaets behov. Vi finder den bedste løsning så den passer ind i jeres dagligdag, krav og behov.

Hvad tager aftalen højde for?

Aftalen tager højde for bl.a. gulvbelægning, indretning, rummets møbleringsgrad og benyttelsesgrad. Derfor udfører vi på forhånd en grundig analyse af især disse forhold for at fastlægge det aktuelle rengøringsbehov og det ønskede kvalitetsniveau. Det betyder, at du får rengøring på præcist det niveau og i det omfang, som du har brug for. Og dermed også en fornuftig pris på rengøring.​

​God rengøring er væsentlig for et godt og sundt arbejdsmiljø og for medarbejdernes trivsel. Og god rengøring er også miljøvenlig rengøring. 


Vi har virksomheder i vores kundekreds, der bl.a. tæller, store og små kontorer, private, institutioner, boligselskaber, restauranter, o.s.v. – alle er det virksomheder, der stiller store krav til rengøringskvaliteten.

Jysk Service Group's erhvervsrengøring har som mål at anvende miljøvenlige rengøringsmidler- og metoder som er mindst belastende for arbejdsmiljøet i forbindelse med vort personale.

Desuden arbejder vi løbende med miljøforbedringer og anvender leverandører som er miljøcertificeret.

Vi minimerer forbruget af plastemballage, og benytter doseringssystem til rengøringsmidler for at undgå merforbrug.​

Bestil rengøringsservice i dag

​Udfyld formularen og beskriv din opgave kort og præcist. Så vender vi retur med en god pris til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

den bedste service får du hos os

Afdeling Aarhus

Telefon: 70 22 48 18

Stadion Allé 31, 8000 Aarhus

Afdeling Viborg

Telefon: 29 40 40 46

Mariendalsvej 7, 8800 Viborg